Op zoek naar cafes hoofddorp?

cafes hoofddorp
De 10 beste cafés in Hoofddorp TripAdvisor.
Vegetarische restaurants in Hoofddorp. Vis en zeevruchten restaurants in Hoofddorp. De beste Hamburgers in Hoofddorp. De beste IJs in Hoofddorp. Ontbijtrestaurants in Hoofddorp. Bakkerijen in Hoofddorp. Koffie en thee in Hoofddorp. Nagerechten in Hoofddorp. Restaurants voor late trek in Hoofddorp.
mkb
Home Welkom bij Parkcafe Groen.
Met een terras aan het water is het de plek van Business Park 2020 in Hoofddorp om te lunchen, te ontspannen en af te spreken. VERS, LEKKER, GOED. Wij koken mee met het seizoen en oogsten bijna dagelijks uit onze eigen kas en moestuin.
tattoo
Hoofddorp Dik Tromplein Op jou gebrand.
Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch én natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op je gezicht toveren. Voor de hoognodige Doppio-info of gewoon af en toe een glimlach, kijk eens op.: Doppio Espresso Hoofddorp.
mok bedrukken
Restaurants Cafés HLMRMeer.
Ben je op zoek naar een sfeervol restaurant om gezellig te dineren met vrienden of familie? Claus in Hoofddorp heeft vier gezellige restaurants met ieder een eigen stijl en menukaart. Italiaans restaurant Da Rosario biedt warme en koude voorgerechten, salades, pasta's, vlees en visgerechten, desserts, pizza's' en meer.
zinken dakgoot
Café Hoofddorp Bar, Pub, Kroeg, Taveerne De Telefoongids.
Geopend op Zaterdag 1. Geopend op Zondag 1. Toon 10 resultaten. Café in Hoofddorp. Cafe in Hoofddorp. Hoofdweg 692, 2132BT, Hoofddorp. https//www.detelefoongids.nl/booby-s-bar/17209510/5-1/sn17209510: 023-5616205 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Café de Groene Lantaarn BV. Skagerrak 282, 2133DW, Hoofddorp.
Cafe de Zaak Café Hoofddorp 49 recensies 284 foto's' Facebook.
Cafés in Hoofddorp. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Urban Beats Events. William and the Fox. Plaatsen Hoofddorp Cafe de Zaak. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Barista Cafe Hoofddorp.
Barista Cafe is gevestigd aan de Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp. Met een schitterend pand en mogelijkheid om buiten te zitten kan je hier terecht met vrienden, familie en collegas. Barista Cafe Hoofddorp is omringd door winkels en kantoren in het winkelcentrum Vier Meren.
Restaurant Hoofddorp Evenementenlocatie Papa's' Beach House Papa's' Beach House.
Werken bij Papa's.' Papas Beach House, het gezellige strandpaviljoen in Hoofddorp. Good Times, Great Food. Strandpaviljoen Papas Beach House is een goed bewaard geheim omringd door bomen en een meer. Met een terras boven het water en een privé strandje.

Contacteer ons