Meer resultaten voor restaurant hoofddorp water

restaurant hoofddorp water
De 10 beste restaurants met terras in Hoofddorp TripAdvisor.
Sfeervol restaurant, prima maaltij 27/10/2018. Heerlijke plek aan het water! Bar Bistro Joseph. 20 van 27 resultaten. Bar Europees Geschikt voor vegetariërs. Beter gewent 08/09/2018. Tafels die morgen beschikbaar zijn. Andere tijden bekijken. 21 van 27 resultaten. Mediterraan Europees Grieks Geschikt voor vegetariërs. Tafels die morgen beschikbaar zijn. Andere tijden bekijken. Barista Cafe Hoofddorp.
vaatwasser
Restaurant Hoofddorp Evenementenlocatie Papa's' Beach House Papa's' Beach House.
Werken bij Papa's.' Papas Beach House, het gezellige strandpaviljoen in Hoofddorp. Good Times, Great Food. Strandpaviljoen Papas Beach House is een goed bewaard geheim omringd door bomen en een meer. Met een terras boven het water en een privé strandje.
Thais
Restaurant Long Island.
Laat uzelf verrassen bij Restaurant Long Island. Long Island kenmerkt zich door een gevarieerde keuken, een mooie wijnkaart en een prachtig terras aan de Toolenburger Plas in Hoofddorp. De gerechten worden ambachtelijk bereid met oog voor detail en rekening houdend met uw dieetwensen.
printers
Restaurant lHirondelle Home.
Gelegen in een groene omgeving nabij het centrum van Hoofddorp. Voor lunches en diners of voor bruiloften en partijen. Het" mooiste plekje van Hoofddorp" noemen we de plaats waar ons restaurant zich bevindt. Het is gelegen aan een waterpartij omgeven door prachtige oude treurwilgen.
wasmachine
Restaurants in Hoofddorp en omgeving aan het water Restaurants.nl.
aan het water. budget 3 gangen. tot 25 euro. tot 30 euro. meer voorkeuren hotel. Courtyard by Mariott Italiaans, Internationaal Bosweg 15, Hoofddorp, ma di wo do vr za zo restaurant. Vork Mes Biologisch Paviljoenlaan 1, Hoofddorp, ma di wo do vr za restaurant.
Welkom.
Met een terras aan het water. Het is niet zomaar een locatie, maar één die 365 dagen per jaar geopend is. Prachtig gelegen aan de Toolenburgerplas. Elke dag geopend vanaf 10.00 uur voor koffie met gebak, lunch, borrel en diner. Lieveling zal u regelmatig verrassen met kleine en grote evenementen. MENU RESERVEREN uk-panel' data-uk-grid-margin. Prachtig gelegen aan de Toolenburgerplas. Elke dag geopend vanaf 10.00 uur voor koffie met gebak, lunch, borrel en diner. Iets te vieren? Een BBQ, walking dinner, buffet, share dining of andere wensen het is altijd mogelijk bij Restaurant Lieveling. Een bedrijfsevenement, bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit op een mooie inspirerende locatie. Trouwen aan de plas. Restaurant Lieveling is de perfecte locatie voor een romantisch huwelijk. Wij zijn een officiële trouwlocatie. Na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Restaurant Lieveling biedt de mogelijkheid hiervoor. De rustgevende omgeving is het ideale decor voor een uitstekende lunch of diner. Waar kunt u ons vinden? Restaurant Lieveling bevindt zich op een prachtige locatie aan de Toolenburgerplas in Hoofddorp.
Aan het water gelegen restaurants in Hoofddorp Eet.nu.
Alle Aan het water gelegen restaurants in Hoofddorp. Uit eten in Hoofddorp? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
Aan het water restaurants in Hoofddorp IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Hoofddorp /. Aan het water restaurants in Hoofddorp. Aan het water restaurants in Hoofddorp. 6 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
De 10 beste restaurants in Hoofddorp TripAdvisor.
27 van 107 Restaurants in Hoofddorp. Nederlands Vis en zeevruchten Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Sfeervol restaurant, prima maaltij 27/10/2018. Heerlijke plek aan het water! 28 van 107 Restaurants in Hoofddorp. Japans Vis en zeevruchten Aziatisch. Heerlijk gegeten 13/03/2018.
Home Wereldrestaurant Enjoy.
Wereldrestaurant Enjoy is een nieuw restaurant in Hoofddorp met één van de grootste wereldkeukens. Door de enorme diversiteit aan gerechten en desserts, bieden wij u de mogelijkheid om gerechten uit verschillende continenten te proeven op slechts één avond. Dit alles voor vaste prijzen zodat u onbeperkt kunt genieten!

Contacteer ons