Meer resultaten voor theater hoofddorp

theater hoofddorp
De Meerse.
Pier K Nieuw-Vennep. Harmonieplein 2, 2151 AL Nieuw-Vennep. Duycker Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp. 023 56 23 310 www.duycker.nl. Openingstijden Informatie en Tickets.: Informatie en Tickets: Raadhuisplein 3 5, Hoofddorp.: Maandag t/m vrijdag: 09.00 19.00 u. Zaterdag: 09.00 15.00 u.
tandarts hoofddorp
Theater Hoofddorp alle theaters en theatervoorstellingen.
Theater in Hoofddorp. Hét theater in Hoofddorp, dat is natuurlijk De Meerse. De Meerse heeft eigenlijk twee verschillende vestigingen in Hoofddorp die beide onder dezelfde naam vallen. De Meerse bestaat uit het vestzaktheater in Het Oude Raadhuis en de twee theaterzalen in Het Cultuurgebouw.
nagelstudio hoofddorp
Schouwburg De Meerse Theater beeldende kunst in Hoofddorp.
In 1982 kreeg Haarlemmermeer zijn eerste echte eigen theater in Het Oude Raadhuis, een vestzaktheatertje met 100 stoelen. De stad groeide en uitbreiding werd noodzakelijk. Begin jaren 90 verrees aan het Raadhuisplein een nieuw, groot cultuurcentrum De Meerse met een Centrum voor de Kunsten het latere Pier K en een theaterzaal van 520 stoelen. Hierdoor werd het mogelijk om landelijk bekende artiesten voor een groot publiek op te laten treden. De explosieve groei van Haarlemmermeer met Hoofddorp als kloppend hart maakte het echter noodzakelijk om in 2011 opnieuw een zaal toe te voegen aan het theateraanbod.
tandarts hoofddorp
De Meerse Hoofddorp.
Home / Theaters / Hoofddorp / De Meerse. 2132 TZ Hoofddorp. 31 023-55 63 700 Mail een bericht. dinsdag 06.11.2018 Bestel. De Meerse / Hoofddorp / 20.15 uur / 2500., donderdag 08.11.2018 Bestel. De Meerse / Hoofddorp / 20.15 uur / 2500.,
glaszetter hoofddorp
Theater Hoofddorp Theaters en voorstellingen in Hoofddorp.
Pier K is het centrum voor kunst en cultuur in Haarlemmermeer en is gevestigd in het cultuurcentrum in Hoofddorp. Het centrum organiseert honderden activiteiten op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, literatuur, theater, architectuur, fotografie media, zang en musical.
slotenmaker hoofddorp
Schouwburg De Meerse in Hoofddorp Plattegrond, foto's' en algemene informatie Musicalweb.nl.
Volg ons op: Facebook Twitter Instagram YouTube. Schouwburg De Meerse Hoofddorp. In 1982 kreeg Haarlemmermeer zijn eerste echte eigen theater in Het Oude Raadhuis, een vestzaktheatertje met 100 stoelen. De stad groeide en uitbreiding werd noodzakelijk. Begin jaren 90 verrees aan het Raadhuisplein een nieuw, groot cultuurcentrum De Meerse met een Centrum voor de Kunsten het latere Pier K en een theaterzaal van 520 stoelen.
Taxi Hoofddorp
De Meerse, Hoofddorp TheaterReserveringen.
De Meerse, Hoofddorp, Raadhuisplein 3. Hoofdorp, Noord-Holland 2132 TZ Nederland Google Maps. De Jakop Ahlbom Company is het mimegezelschap van regisseur Jakop Ahlbom. Het gezelschap maakt fysiek beeldend theater en is uniek in zijn soort, door zijn mix van mime, dans, slapstick, live muziek, special effects en vervreemdende, poëtische elementen.
Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
Vanaf NS Station Hoofddorp kunt u verschillende bussen o.a. lijn 140, 145, 178, 194, 196 richting het centrum nemen, halte Burgemeester van Stamplein. Loop terug richting de rotonde en sla linksaf. U loopt dan langs het gemeentehuis en komt uit op het Raadhuisplein. De Meerse is gevestigd aan de rechterkant. Komt u met een rolstoel naar het theater dan kunt u op speciale rolstoelplekken zitten waarnaast ook plaats is voor een begeleider.

Contacteer ons