Zoeken naar zwembad hoofddorp

zwembad hoofddorp
Zwembad Hoofddorp DagjeWeg.NL.
zoek opnieuw wis zoekfilter. Hoofddorp Zwembad 28 uitstapjes. Gevonden in de buurt van Hoofddorp.: NIEUWVEEN, ZUID-HOLLAND Openluchtzwembad Aarweide heeft drie verschillende baden en een grote ligweide. Bij mooi weer kan hier heerlijk genoten worden van het water en de zon!
nagelstudio hoofddorp
Zwembaden HLMRMeer.
Zwemcollege Lisse Hoofddorp is de zwemschool voor individueel gericht privé en kwalitatief gedegen zwemonderwijs voor de regio Zuid-Holland Noord Bollenstreek en Noord-Holland Zuid Hoofddorp/Haarlemmermeer. Het Zwemcollege vindt het belangrijk dat ieder kind op jonge leeftijd goed en kwalitatief gedegen leert zwemmen.
tandarts hoofddorp
Sportcomplex Koning Willem-Alexander.
Onderwaterscooters 23 november 2018. Onderwaterscooters 23 november 2018. Duiken 30 november 2018. Vrijzwemmen zondag 18 november. Lasergamen in de kerstvakantie. Gewijzigde afzwemdata 2018. Sportcomplex Koning Willem-Alexander Bennebroekerweg 800 2134 AB Hoofddorp T: 023-5541041 skwa@sportfondsen.nl. Login Algemene voorwaarden Privacyverklaring Privacy policy.
tandarts hoofddorp
Sportcomplex Koning Willem Alexander Hoofddorp 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
De beste familiehotels in Hoofddorp. 4-sterren hotels in Hoofddorp. 3-sterren hotels in Hoofddorp. Hoofddorp Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in Hoofddorp. Hotels met shuttleservice in Hoofddorp. Rustige Hotels in Hoofddorp. Hotel met Jacuzzi in Hoofddorp. Goedkope Accommodatie in Hoofddorp.
organza
De leukste Zwembaden in Hoofddorp en omgeving Fijnuit.nl.
Zwembaden omgeving Hoofddorp. Uit met kinderen. Speeltuinen binnen / buiten. Actief en sport. Alle uitjes in.: Provincie Noord-Holland 335. Den Haag 403. Alphen aan den Rijn 429. Center Parcs Park Zandvoort. Zwembad de Zijl. Zwembad de Does. Zwembad de Vliet.
glashandel hoofddorp
Sportcomplex Koning Willem-Alexander Majestueus Huis voor de Sport in Hoofddorp Sport Knowhow XL.
Sportcomplex Koning Willem-Alexander krijgt vele gebruikers. Zo zullen scholen uit Floriande en sportverenigingen uit de gemeente Hoofddorp er gebruik van maken. Het nieuwe sportcentrum zal echter ook geschikt zijn voor het houden van sportwedstrijden op het hoogste nationale niveau en voor Europese clubontmoetingen. De voorzieningen worden zo uitgevoerd dat ze voor turnen en ritmische gymnastiek en synchroonzwemmen optimaal geschikt zijn als trainingsfaciliteit. De sporthal meet 32 x 53 m en bevat een turncentrum van 1.380 m2; de vrije ruimte is circa 13 meter hoog. Het wedstrijdbad is 21 x 25 m groot en heeft 400 tribuneplaatsen. Het recreatiebad is 650 m2 en heeft twee glijbanen waarvan één van 63 meter lang en interactieve speeltechnieken. Verder is er een waterspeeltuin/peuterbad van 200 m2, een combinatiebad van 15 x 25 m en een doelgroepenbad van 10 x 20 m. Daarnaast komt er in het sportcentrum een ruime sauna met 2 saunacabines Finse en Infraroodsauna, stoomcabine, hot whirlpool voor minimaal twaalf personen en een zonnestudio. De horecaruimten zijn in het centrale deel van het complex, verdeeld over twee verdiepingen, gesitueerd. In het recreatieve deel van het zwembad is een horeca-terras met uitgiftebalie, waar men tijdens het zwemmen terecht kan.

Contacteer ons