Op zoek naar hoofddorp centrum?

hoofddorp centrum
Welkom bij hoofddorp winkelstad.
Hoofddorp Winkelstad is het bruisende hart van Haarlemmermeer waar winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd worden. Het winkelcentrum heeft een prachtige mix van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Het Centrum is compact, compleet en wordt steeds groener. En niet onbelangrijk: het parkeren is ruim en voordelig!
tandarts hoofddorp
Hoofddorp Winkelstad HLMRMeer.
Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de parkeergarages Polderplein, De Vier Meren, Centrum of Burgemeester van der Willigenlaan. Kom je met de bus dan kun je het beste uitstappen bij de halte Hoofddorp Centrum. 2132 TZ Hoofddorp.
tandarts hoofddorp
Parkeren Hoofddorp.
GPK-houders mogen in Hoofddorp in het centrum max 3 uur gratis parkeren op de betaalde parkeerplaatsen met gebruikmaking van een blauwe parkeerschijf. De winkels in het centrum van Hoofddorp zijn doorgaans geopend tot 18.00 uur vrij tot 21.00 uur en op elke zondag van de maand 12.00-18.00 uur.
nagelstudio hoofddorp
Vier Meren Hoofddorp Openingstijden Winkelcentrum Vier Meren.
Winkelcentrum Vier Meren is zeven dagen per week geopend en op vrijdag is het koopavond. Maar kom je voor een specifieke winkel of dringende boodschap naar Vier Meren in Hoofddorp dan wil je natuurlijk niet voor een dichte deur staan.
wrap folie
winkelcentrum Vier Meren.
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief boordevol nieuws, events en informatie over de winkeliers van Vier Meren in Hoofddorp. Wat vind je van het gebruiksgemak van deze website? Uitstekend Goed Matig Slecht. Heerlijk lunchen bij Vier Meren in Hoofddorp.
Winkelcentrum Viermeren Hoofddorp 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Attracties in de buurt Bekijk alle 17 attracties in de buurt. Weekmarkt Hoofddorp Centrum. op 045, km afstand. op 031, km afstand. op 064, km afstand. Bekijk alle 12 hotels in de buurt Bekijk alle 124 restaurants in de buurt Bekijk alle 17 attracties in de buurt.
Centrum Gemeente Haarlemmermeer.
Veelgestelde vragen en antwoorden FAQ. In het centrum van Hoofddorp werken we aan vernieuwing en uitbreiding. Hoofddorp ontwikkelt zich als goed bereikbare, duurzame en levendige stad. Projecten in het centrum zijn.: Het parkeerterrein aan de noordzijde van het Raadhuis is in eigendom van vastgoedonderneming Aprisco.
Hoofddorp Wikipedia.
Door herinrichtingen van het centrum is het busstation eind jaren 1980 verhuisd naar de Melis Spaansweg en, begin 21e eeuw, naar het Burgemeester van Stamplein, maar het verloor aan belang vanwege het nieuwe busstation bij het NS-station aan de oostkant van Hoofddorp.

Contacteer ons