Resultaten voor lunchroom hoofddorp centrum

lunchroom hoofddorp centrum
Home.
voor het winkelen. Een gezellige start van een. fijne dag in Hoofddorp. Een lunch bij MOOCA is een. Geniet van heerlijke salades., burgers of broodgerechten. In de middag is het fijn bijpraten bij MOOCA. Een wijntje, een hapje uit de keuken.
dames horloges
Hoofddorp Dik Tromplein Op jou gebrand.
Hoofddorp Dik Tromplein. Nijmegen Plein 1944. Purmerend Willem Eggertstraat. Utrecht Leidsche Rijn Centrum. Utrecht The Wall. Werken bij Doppio Espresso. Enthousiaste collega gezocht in Amsterdam. Enthousiaste collega's' gezocht in Den Haag. Enthousiaste collega gezocht in Amsterdam Kinkerstraat. Baristi gezocht in Arnhem.
addolcitore
Zoet Zalig Hoofddorp.
Speciaal voor u klaargemaakt vanachter de bar, dus u kunt zelf getuige zijn van de verse producten waarmee uw broodje wordt belegd. Zoet Zalig is een sfeervolle en gezellige lunchroom op het Polderplein in Hoofddorp met heerlijke huisgemaakte taartjes, broodjes en ander lekkers.
etiket
De 10 beste restaurants voor lunch in Hoofddorp TripAdvisor.
Vegetarische restaurants in Hoofddorp. Vis en zeevruchten restaurants in Hoofddorp. De beste Hamburgers in Hoofddorp. De beste IJs in Hoofddorp. Ontbijtrestaurants in Hoofddorp. Bakkerijen in Hoofddorp. Koffie en thee in Hoofddorp. Nagerechten in Hoofddorp. Restaurants voor late trek in Hoofddorp.
lto3 kopen
Home Welkom bij Parkcafe Groen.
Met een terras aan het water is het de plek van Business Park 2020 in Hoofddorp om te lunchen, te ontspannen en af te spreken. VERS, LEKKER, GOED. Wij koken mee met het seizoen en oogsten bijna dagelijks uit onze eigen kas en moestuin.
Zoet Zalig Hoofddorp in Hoofddorp Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Het pand is klein en heeft daardoor ook een zeer kleine keuken, wat natuurlijk beperkingen geeft. Maar die beperkingen weerhouden deze lunchroom er niet van een aantal voortreffelijke broodjes op tafel te kunnen zetten, voornamelijk koude broodjes. Zoals meestal wanneer mijn partner en ik hier eten, koos zij voor het broodje carpaccio en ik voor het broodje geitenkaas. Daarbij nam ik een biertje pils, helaas is hier geen speciaal bier te krijgen en zij een verse muntthee. Mijn lief vond haar broodje opnieuw lekker en ik mijn broodje geitenkaas voortreffelijk. Noten-rozijnenbrood belegd met lauw warme geitenkaas, vijgenchutney, notenmelange, diverse verse slassoorten, cherrytomaatjes, miniaugurk, rode ui, komkommer en een balsamico-grenadinedressing. Kortom, een zeer uitgebreid geheel, hetgeen dit broodje een pure topper maakt. Datum van je bezoek: 8 mrt. Als we een dagje in Hoofddorp winkelen gaan we graag lunchen bij Zoet en Zalig.
Eten drinken Winkelstad Hoofddorp Winkelstad.
Barista Cafe Hoofddorp. Cafe de Zaak. Eetcafe De Vaart. La Cubanita Hoofddorp. New York Pizza. Pool en dartcafe Potters.' Restaurant Vrienden van Marktzicht. Snel en Verzzz. Trattoria Buoni Amici. WOODSTONE Pizza and Wine. Zoet en Zalig. Privacy statement Website by Bratpack.

Contacteer ons